DER ER EN GOD IDÉ ALTID AT GIVE OS ET RING, FØR DU KOMMER OG SER PÅ EN BIL.
Verner Mortensen / Værksted / Undervognsbehandling

Bestil en undervognsbehandling, der holder!

Undervognsbehandlinger er nødvendige under de danske vejrforhold. Med de meget skiftende temperaturer året rundt, bliver din bils undervogn udsat for megen slid og rust, og jo længere du venter med at få bilen behandlet, jo dyrere kan det blive.
Et rustangreb går direkte ind og nedbryder din bils karrosseri, hvilket betyder at de forskellige mekaniske dele, som undervognen består af, går i stykker, og derfor har en undervognsbehandling også betydning for din sikkerhed.

Hos Verner Mortensen Automobiler bruger vi kun de bedste rustbeskyttelsesprodukter, og med vores professionelle medarbejdere, er du helt sikker på, at din bil får den bedste behandling.

Hvilken beskyttelse skal du have?

En bils undervogn kan være slidt og rusten på mange måder og afhængig af, hvor slem skaden er, kræver det forskellige typer af undervognsbehandlinger. Med vores mange års erfaring er vi eksperter i at finde frem til lige præcis den undervognsbehandling, som din bil har brug for.

Vi samarbejder med TekTrol, der leverer nogle af markedets bedste produkter til undervognsbehandlinger. Du vil derfor opleve, at efter en behandling af din undervogn hos os, så vil din bils levetid holde i længere tid, end hvad du ellers er vant til. 

Ring allerede i dag og få udarbejdet en konkret og professionelt tilbud til behandling af din undervogn.

Læs mere om vores samarbejde med TekTrol

Nyhed
Hyundai

Hyundai Getz

GL
Hyundai Getz GL